La 51 de ani, Anjula Devi nu are niciun rid și ar putea fi ușor confundată cu o tânără de 30 de ani.Mamă a doi copii, Anjula susține că secretul tinereții ei sunt condimentele pe care le adaugă în toate mâncărurile.
Anjula este indiancă, iar mâncarea tradițională indiană este recunoscută pentru gustul picant. Ea a învățat să gătească de la tatăl ei și acum are o școală unde oameniii pot învăța să gătească mâncare tradițională indiană, scrie ikub.al.
„Imi place să gătesc legume proaspete și verdețuri și nu folosesc niciodată coloranți artificiali sau conservanți”, a spus Anjula.
CITEȘTE ȘI: Cele mai bune condimente anti-îmbătrânire
Femeia susține că secretul tinereții ei sunt condimentele și cele pe care le folosește cel mai des sunt următoarele:
– tumeric
– coriandru
– semințe de muștar
– kashmiri chilli
– scorțișoară
– cardamon verde
4 Condimente MAI PUȚIN CUNOSCUTE pentru preparate mai gustoase!
2 Condimente pentru SCĂDEREA glicemiei
3 CONDIMENTE care STIMULEAZĂ DIGESTIA
”Condimentele ne ajută să ne menținem tineri, iar eu sunt dovada vie”, a adăugat râzând Anjula.
Comentarii: