Somnul este vital pentru functionarea corespunzatoare a corpului si a creierului. Cu toate acestea, multi oameni sustin ca nu se pot odihni noaptea din cauza insomniei, a apneei sau a cosmarurilor. O modalitate usoara pentru a te asigura ca vei dormi bine este sa iti relaxezi corpul si mintea este sa aduci aceste plante in dormitor, noteaza site-ul timefornaturalhealthcare.com.
Levantica
De mii de ani levantica este cunoscuta pentru proprietatile sale de a reduce anxietatea si stresul ca si pentru scaderea ritmului cardiac. Tocmai de aceea, oamenii folosesc uleiurile esentiale de levantica pentru a avea un somn linistit. Daca ai aceasta planta in camera vei ramene calm cat e noaptea de lunga.
Aloe vera
Studiile au demonstrat ca aceasta planta elibereaza foarte mult oxigen in timpul noptii. Acest surplus de oxigen te ajuta sa lupti impotriva insomniei si ajuta corpul sa ramane linistit in timpul somnului.
BUCUREȘTI/ Prețurile apartamentelor, pe CARTIERE
Apariţie SPECTACULOASĂ pe cer/ „Mâna lui Dumnezeu“, deasupra unui oraş din Brazilia
Planta sarpe
Ca si aloe vera, planta sarpe elibereaza mai mult oxigen noaptea decat ziua. In acest fel, calitatea imbunatateste aerului din camera este imbunatatita ceea ce te ajuta sa respiri mai usor in timpul somnului.
Iedera englezeasca
Iedera este una dintre cele mai bune (si mai usor de ingrijit) plante pentru imbunatatirea calitatii aerului dintr-o incapere. Aceasta planta absoarbe toxinele din aer si emana, in schimb, oxigen.
Care este VÂRSTA de la care ar trebui să NU mai porţi blugi /STUDIU
Guvernatorul BNR, articol elogios pe un site de destinatii de lux
De fapt, iedera englezeasca reduce cu pana la 94% particulele de mucegai din aer – ceea ce inseamna ca vei respira mai usor daca ai aceasta planta in camera.
Iasomia alba
Nu doar ca miroase excelent, insa mireasma iasomiei albe are si proprietati vindecatoare. Ea a fost utilizata de mii de ani pentru imbunatatirea calitatii somnului si reducerea anxietatii.
Andreea Marin se laudă cu roadele grădinii sale: «Producție proprie, fără chimicale»
Cum să ALEGI cele mai sănătoase măsline?
Comentarii: