NUTRITIE

Cea mai bună rețetă de fasole verde la borcan

Este vremea potrivită să ne umplem cămările pentru iarnă. Am găsit cea mai bună rețetă pentru o ciorbă rapidă de fasole verde.

Cea mai bună rețetă de fasole verde la borcan

CITEȘTE ȘI: Diferenţa dintre fasolea verde şi cea galbenă. Care este mai sănătoasă

Pentru aceasta avem nevoie de următoarele legume:

  • 5 kg de fasole verde ruptă bucăți
  • 2 kg ceapă
  • 1 kg morcovi
  • 1 kg ardei gras verde
  • 1 kg ardei gras roșu
  • jumătate de kg de roșii
  • jumătate de litru de ulei
  • o legătură de pătrunjel tocat
  • o legătură de frunze de țelină
  • jumătate de litru de apă
  • sare după gust

Cea mai bună rețetă de fasole verde la borcan

Tăiem toate legumele cubulețe, le amestecăm și le condimentăm după gust.

Punem uleiul într-o cratiță și adăugăm legumele, amestecăm în ele până se înfierbântă, apoi punem jumătate de litru de apă și le lăsăm să fiarbă 5 minute.

La sfârșit punem frunzele de pătrunjel și de țelină tocate și amestecăm din nou.

CITEȘTE ȘI: Rețeta nutriționistului: Supa care te ajută să slăbești

Turnăm compoziția în borcanele sterilizate, iar deasupra așezăm câte o aspirină.

Borcanele se pun la dustuit pentru 20 de minute.

 

 

 

Comentarii: