NUTRITIE

Bulete de cașcaval, idee de aperitiv pentru o masă de poveste

Pentru că este sezonul nunților, cu toții așteptăm aperitivele când ne așezăm la masă.

Și așa cum bine știm, prima impresie contează!

Deci, aperitivele sunt indiciul pentru a afla dacă mâncarea de la nunți va fi pe placul nostru.

CITEȘTE ȘI: Cum păstrezi cașcavalul pentru a nu mucegăi

Bulete de cașcaval, idee de aperitiv pentru o masă de poveste

Partea bună la aceste bulete este că putem înlocui cașcavalul cu alte brânzeturi, așa că nu avem nicio scuză să nu le facem.

Ingrediente:

  • 300 g cașcaval (parmezan, brânză, mozzarella)
  • 2 ouă
  • 100 g făină
  • 1 plic praf de copt
  • sare, piper
  • ulei pentru prăjit

Bulete de cașcaval, idee de aperitiv pentru o masă de poveste

Mai întâi dăm pe răzătoarea mică cașcavalul/ brânza. Pentru un gust mai bun le puteți combina.

Amestecăm toate ingredientele într-un bol, apoi băgăm aluatul obținut la frigider pentru 15 minute.

După ce a stat aluatul la frigider, formăm biluțe mici de dimensiunea unor chiftele.

Între timp puteți pune uleiul la încins, la foc mediu.

CITEȘTE ȘI: Cașcaval pane: Delicios și ușor de preparat – Poate fi savurat împreună cu un vin alb

Urmează să prăjim buletele în baie de ulei, apoi le scoatem pe șervețele de bucătărie pentru a scăpa de surplusul de grăsimi.

Pot fi servite atât calde, cât și reci!

Să vă bucurați de ele!

Comentarii: