NUTRITIE SANATATE

Adăugă aceste ingrediente în oțetul de mere pentru a îți curăți nasul și plămânii

Foto: Pinterest.com

Adăugă aceste ingrediente în oțetul de mere pentru a îți curăți nasul și plămânii. Oțetul de mere este folosit în mai multe scopuri diferite pentru sănătate, iar unul dintre cele mai recomandate tratamente este pentru inflamația sinusurilor, cunoscută și sub numele de sinuzită.

Pentru tratamentul acestei probleme medicale, oamenii folosesc diferite medicamente. Dar niciunul dintre medicamentele farmaceutice nu sunt eficiente din punct de vedere natural și pot avea unele efecte secundare grave.

Oțetul din cidru de mere este fantastic pentru tratarea sinuzitei datorită proprietăților sale care elimină infecția și previn apariția de noi infecții.

CITEȘTE ȘI: Oţetul din cidru de mere, o adevărată minune pentru sănătate: Beneficii incredibile pentru organism

Oțetul de cidru de mere curăță tractul respirator deoarece conține o mulțime de vitamine E, A și B1, calciu și magneziu. În plus, oțetul din cidru de mere conține un acid care oprește dezvoltarea infecției și elimină bacteriile.

Consumul direct

Acesta este cel mai simplu mod de a trata sinuzita. Dacă doriți ameliorarea problemei, trebuie să consumați 1 lingură de oțet din cidru de mere de 3 ori pe zi. Dacă efectuați în mod regulat acest tratament, veți face față sinuzitei.

De asemenea, puteți amesteca 2 linguri de oțet din cidru de mere în 250 ml. apă și să o beți regulat o dată pe zi.

Adăugă aceste ingrediente în oțetul de mere pentru a îți curăți nasul și plămânii

Oțetul de mere în combinație cu alte ingrediente reușește să elimine blocajele din nas și plămâni și acest lucru ajută foarte mult în cazurile de blocaje severe ale tractului respirator.

Pentru aceasta veți avea nevoie de:

  • oțet din cidru de mere
  • piper roșu iute
  • ghimbir
  • suc de lămâie
  • miere

Se amestecă un sfert de cană de suc de lămâie, un sfert de cană de oțet de mere, 3 linguri de miere, o jumătate de linguriță de piper roșu măcinat fin și o linguriță de pulbere de ghimbir.

Mai întâi, amestecați lichidele într-un recipient metalic și încălziți-le timp de câteva minute până la fierbere. Se ia de pe foc și după un minut se adaugă mierea și celelalte ingrediente și se amestecă bine.

Puneți amestecul într-un borcan de sticlă și păstrați-l într-un loc răcoros și întunecos. Puteți lua 2 lingurițe pe zi până când apar îmbunătățiri.

CITEȘTE ȘI: Ce se va întâmpla cu organismul tău dacă bei o lingură de oțet de mere în fiecare zi

Aceste tratamente naturale vor vindeca sinuzita și vor elimina alte simptome supărătoare precum strănutul, oboseala, slăbiciunea, durerile în gât și chiar vor elimina infecțiile, potrivit actualno.com.

Articolul este informativ, dacă aveți întrebări pe această temă, consultați un specialist.

Comentarii: