LIFESTYLE

Mihai Albu încă plătește polițe fostei soții: Gestul care a provocat o mare dezamăgire Iuliei Albu

Mihai Albu încă plătește polițe fostei soții: Gestul care a provocat o mare dezamăgire Iuliei Albu. Mihai Albu declara în urmă cu câteva zile că nu-și amintește ce a făcut cu rochia de mireasă purtată de Iulia Albu în ziua nunții lor, însă probabil este aruncată pe undeva.

Cert este că i-a pierdut urma, iar Iulia Albu s-a arătat dezamăgită de această situație pentru că rochia a fost creată de Răzvan Ciobanu, bunul său prieten și avea și valoare sentimentală.

Mihai Albu încă plătește polițe fostei soții

Iulia Albu și Mihai Albu au fost căsătoriți 9 ani de zile, din anul 2004, până în 2013, când au decis să o ia pe drumuri separate. O lungă perioadă cei doi nu au dispărut din atenţia publicului deoarece au avut mereu ceva să îşi reproşeze și nici acum, 11 ani mai târziu, nu au făcut pace.

CITEȘTE ȘI: Fiica unei actrițe din România a suferit un AVC la numai 12 ani: Cât de grav a fost

Ce reproșuri are Iulia Albu pentru Mihai Albu, în legătură cu rochia de mireasă

După ce Mihai Albu a declarat că habar nu are ce s-a întâmplat cu rochia de mireasă a fostei soții, despre care credea că ar fi fost făcută de Rita Mureșan, Iulia Albu îi dă răspunsul și demontează ce a susținut designerul de încălțăminte.

„Rochia mea de mireasă a fost creată de Răzvan Ciobanu, unul dintre cei mai valoroși designeri pe care i-a dat această țară. Ulterior, unul dintre prietenii mei de suflet. Îmi pare rău ca fostul meu soț nu își mai amintește acest detaliu. Din păcate, această rochie nu mai există. Ea a fost reținută alături de mai multe lucruri de fostul meu soț, fără ca eu să pot avea vreun cuvânt de spus în această privință. În momentul în care am cerut-o am fost informată ca a fost aruncată. Păcat. Era cu adevărat o rochie de vis’, a declarant Iulia Albu pentru fanatik.ro.

Potrivit unor surse din apropierea foștilor soți, Mihai Albu ar fi aruncat și căruciorul antic Taylor. Acesta fusese cumpărat și recondiționat de fosta lui soție, cărucior în care Mikaela Albu a apărut la botez. Este vorba de o piesă de colecție extrem de valoroasă. Păpușile antice ale fostei sale soții, precum și alte obiecte, acesta le-ar fi reținut’, de asemenea, după divorț.

De asemenea, mașinile de cusut antice pe care designerul le are în atelier, precum și câteva obiecte antice de cizmărie ar aparține familiei Iuliei, al cărei străbunic ar fi avut un mare atelier de cizmărie pe vremuri în Vâlcea. „Nu pun preț pe lucrurile materiale, sunt o fată simplă cu pasiuni complicate’, a adăugat Iulia Albu.

Mihai Albu a topit verigheta fostei soții, după divorț

După divorț, Iulia și Mihai Albu au respectat un obicei legat de verigheta ei, respectiv acela ca bijuteria să-i fie înapoiată bărbatului. Astfel, inelul care a pecetluit iubirea dintre ei a ajuns la Mihai Albu, iar el a avut grijă să-l topească pentru ca reduce numărul obiectelor care aminteau de căsătoria lor.

„Verigheta mi-a dat-o înapoi. Nu cred că o mai am. Parcă am topit-o și am făcut ceva din ea. Eu așa știu, că dacă o căsnicie nu merge, se dă înapoi. Am primit-o la vreo doi ani după divorț. Îi spusesem că dacă nu mai rămânem împreună, verigheta se înapoiază’, a spus Mihai Albu pentru fanatik.ro.

De asemenea, designerul a mai mărturisit că-n urmă cu patru-cinci ani a sesizat Autoritatea Tutelară care a monitorizat-o pe fosta soție.

CITEȘTE ȘI: Nicolae Ciucă are gusturi scumpe: Magazinul de lux în care a cheltuit un sfert de milion de euro

„Acum patru-cinci ani, am cerut monitorizare la Autoritatea Tutelară, timp de un an de zile și jumătate. S-a ținut cât de cât. Dar n-au luat nicio măsură. Acum a crescut fata. Am sesizat doar că nu se respectă programul cu Mika.

Anul acesta a stat doar trei zile la mine, în vacanță, iar vara trecută deloc. Niciodată n-am luat-o în afara programului. Eu n-am solicitat asta, ci doar să respecte programul. Ideea era că atunci când își dorește, s-o lase să vină oricând la mine. Eu vorbesc cu copilul să ne vedem, ea îmi zice ok, dar întâi să vorbească cu mami. Iar apoi nu mai vine’, a adăugat Mihai Albu.

Comentarii: