SANATATE

Care este cel mai bun moment pentru a lua magneziu: Înainte sau după ce mănânci?

teotrandafir.com

Care este cel mai bun moment pentru a lua magneziu. Dacă intenționați să luați un supliment de magneziu, este logic să doriți să profitați la maximum de acesta. Acest lucru poate însemna să îl luați cu alimente sau chiar să îl luați la un interval comparativ cu celelalte medicamente. Deci, când este cel mai bun moment pentru a lua magneziu?

Ca multe suplimente, există o anumită flexibilitate aici. Dar, dacă doriți să profitați la maximum de ea, nutriționiștii spun că există câteva lucruri de care trebuie să țineți cont.

Iată ce trebuie să știți despre când să luați magneziu, precum și ce poate face suplimentul pentru dvs. în primul rând.

Beneficiile magneziului

Magneziul face multe pentru corpul tău. „Magneziul este al patrulea cel mai abundent element din organism, după calciu, potasiu și sodiu”, spune Dr. Deborah Cohen. „Magneziul este o componentă importantă a oaselor, mușchilor, țesuturilor moi și organelor”.

CITEȘTE ȘI: De ce creierul nostru are nevoie de magneziu: Efectul pe care îl are asupra neuronilor

Elementul este un cofactor – ceea ce înseamnă că este implicat în – mai mult de 300 de reacții enzimatice din organism. „Magneziul este responsabil pentru o serie de funcții din corpul dumneavoastră, inclusiv reglarea nivelului de zahăr din sânge, funcția nervoasă și musculară, scăderea tensiunii arteriale și producția de oase”, spune Dr. Kerry Gans.

Care este cel mai bun moment pentru a lua magneziu?

Depinde. În general, magneziul nu este un supliment capricios. Ceea ce înseamnă că nu trebuie să îl luați la un anumit moment al zilei pentru a obține beneficii. „Cel mai bun moment pentru a lua magneziu este oricând vă amintiți și apoi luați-l zilnic”, spune Gans.

Dar poate fi o idee bună să luați suplimentul de magneziu cu alimente, spune Cohen. „Luarea suplimentelor de magneziu pe stomacul gol poate provoca diaree”, subliniază ea.

Desigur, există multe tipuri diferite de magneziu și fiecare este puțin diferit. Acestea sunt cele mai comune pe care este posibil să le întâlniți și când să le luați.

Oxid de magneziu

Acesta este cel mai comun tip găsit în suplimente. Este o sare anorganică de magneziu care se formează cu ioni de magneziu și oxigen și este utilizată pentru a trata o serie de probleme de sănătate, inclusiv dureri de cap și constipație. Unii oameni o vor lua noaptea cu mâncare pentru a-i ajuta să aibă o mișcare intestinală când se trezesc dimineața, spune Cording.

Hidroxid de magneziu

Această formă este utilizată pentru a trata constipația ocazională, precum și refluxul acid. Hidroxidul de magneziu este de obicei un medicament pe care oamenii îl iau atunci când au nevoie de el, spune Cording.

Glicinat de magneziu

Acesta este făcut dintr-o combinație de magneziu și un aminoacid numit glicină. Acesta este comercializat în mod obișnuit pentru a ajuta la relaxare, somn și dispoziție, dar aceste afirmații nu au fost dovedite în studiile pe oameni.

Totuși, Cording spune că nu există nici un rău în a o lua înainte de culcare – și o puteți lua în fiecare zi.

Citrat de magneziu

O formă foarte absorbabilă de magneziu, utilizată în mod obișnuit pentru a trata constipația ocazională. Acesta poate fi luat în orice moment al zilei, potrivit lui Cording. De obicei, provoacă o mișcare intestinală în decurs de o jumătate de oră până la șase ore de la administrare.

De cât magneziu aveți nevoie zilnic?

Aportul zilnic recomandat (RDI) de magneziu variază în funcție de factori precum sexul și dacă sunteți însărcinată sau alăptați. Cu toate acestea, se recomandă în general ca femeile adulte să consume între 310-400 miligrame de magneziu pe zi, în timp ce bărbații adulți ar trebui să vizeze 400-420 miligrame pe zi.

Cine ar trebui să ia suplimente de magneziu?

Toată lumea are nevoie de magneziu, dar persoanele cu anumite condiții de sănătate, cum ar fi anumite afecțiuni gastrointestinale sau hipertiroidismul, pot beneficia de administrarea unui supliment. Totuși, în majoritatea cazurilor, cel mai bine este să vă concentrați mai întâi pe consumul de alimente bogate în magneziu.

„În general, recomand ca oamenii să încerce să obțină mai întâi nutrienții din alimente”, spune Dr. Jessica Cording. Adăugarea mai multor alimente bogate în magneziu, cum ar fi semințele de dovleac, semințele de chia, spanacul, alunele și edamame la dieta ta poate ajuta la satisfacerea nevoilor tale, spune ea.

CITEȘTE ȘI: Singurul desert care este plin de magneziu și fier: Mulți oameni îl evită

Posibile interacțiuni

Cohen recomandă să vă consultați medicul înainte de a lua un supliment de magneziu pentru a vă asigura că acesta nu va interfera cu medicamentele pe care le luați sau cu problemele de sănătate pe care le aveți.

Totuși, pentru majoritatea oamenilor, „dozele sub 450 miligrame pe zi par să fie relativ sigure”, spune Cohen. „Cu toate acestea, persoanele cu diabet, boli de inimă sau boli de rinichi ar trebui să discute cu medicul lor înainte de a începe un supliment de magneziu.”

Cele mai bune suplimente de magneziu

Din nou, cel mai bun mod de a aborda luarea unui supliment de magneziu este să verificați mai întâi cu medicul dumneavoastră, spune Cording. Ei pot verifica mai întâi nivelurile de magneziu pentru a vă recomanda doza potrivită pentru dumneavoastră.

Dar, în general, Cording sugerează să căutați suplimente de magneziu care au fost testate de terți. Deoarece suplimentele sunt o industrie în mare parte nereglementată, având această denumire asigură că ceea ce spune eticheta este ceea ce este de fapt în suplimentul dvs., explică ea, potrivit actualno.com.

Suplimentele alimentare sunt produse menite să completeze dieta. Ele nu sunt medicamente și nu sunt destinate tratării, diagnosticării, atenuării, prevenirii sau tratării bolilor. Aveți grijă cu suplimentele alimentare dacă sunteți însărcinată sau alăptați. De asemenea, aveți grijă să nu dați suplimente unui copil dacă nu sunt recomandate de medicul acestuia.

Comentarii: