LIFESTYLE

Aventuri în vacanță: Alarma care i-a trezit în miez de noapte pe Smiley și Gina Pistol – De ce sperietură au avut parte/ VIDEO

Aventuri în vacanță: Alarma care i-a trezit în miez de noapte pe Smiley și Gina Pistol – De ce sperietură au avut parte. Smiley și Gina Pistol au avut parte de o vacanță de neuitat în Cipru, dar nu din motivele dorite. După o noapte de relaxare, alarma de incendiu a sunat brusc, trezindu-i într-un haos total, neștiind dacă visau sau nu.

După zilele solicitante de filmări la MasterChef 2024, Gina Pistol a plecat cu Smiley în căutarea soarelui, având amândoi nevoie de o pauză de la agitația cotidiană.

Cei doi s-au cazat la un hotel în apropiere de Limassol, unde au avut parte de o întâmplare neașteptată.

CITEȘTE ȘI: Gina Pistol dă din casă: Cu cine, spune vedeta, că seamănă mai mult fetița ei și a lui Smiley

Aventuri în vacanță: Alarma care i-a trezit în miez de noapte pe Smiley și Gina Pistol

„Ne-am trezit brusc de la alarma de incendiu, nu știam ce ni se întâmplă. Credeam că încă visăm”, a povestit Smiley pe pagina sa de Facebook.

El a adăugat: „Haos nebun! Că nici nu înțelegeam ce zicea băiatul ăla în greacă. Gina, ia halatul pe tine, geanta cu bani și vedem noi ce și cum.”

După câteva minute de confuzie totală, cei doi, împreună cu ceilalți turiști, au așteptat afară pentru a înțelege ce se întâmplă.

„Nu vedeam nici fum, nici flăcări. După 5 minute, am fost anunțați că nu a fost neapărat o alarmă falsă. Doar că nu a fost de incendiu, ci de inundație”, a explicat artistul.

CITEȘTE ȘI: Smiley dezvăluie: După ce s-au ghidat, el și soția lui, atunci când au ales numele fetiței lor

După tot haosul, Smiley și Gina s-au retras în camera lor, sperând că restul vacanței va decurge fără incidente.

Comentarii: