Pont al bucătarilor pentru toate gospodinele. Îţi oferim reţeta perfectă pentru a gătit cele mai pufoase şi cele mai gustoase găluşte.
Supa cu găluște a mamei e de neuitat. Avea gust delicios și găluște tare, tare pufoase. Iată care este secretul acestor găluște.
INGREDIENTE
● 500 g tacâmuri de pasăre
● o rădăcină păstârnac
DURATA ideală a programului de exerciții fizice pentru slăbit
● o rădăcină mică țelină
● un morcov
● o ceapă
● o foaie dafin
● o legătură pătrunjel
● sare și piper după gust
Ce ar trebui să mănânci ÎNAINTE și DUPĂ exercițiile fizice
CUM ne motivăm să facem sport? TRUCURILE care chiar funcționează!
Delicios și sănătos: Supa-minune de usturoi care te scapă de răceală
Pentru găluște:
● 2 ouă
● 7 linguri griș
● o lingură ulei
● sare
MOD DE PREPARARE
1. Se fierb tacâmurile aproximativ 10 minute, până când se ridică spuma în oală. Se adună spuma și se adaugă legumele curățate și tocate bucăți mari, dafinul și codițele de pătrunjel. Se asezonează cu sare și piper și se fierbe până când legumele și carnea sunt pătrunse.
Ce mănâncă la micul dejun 9 dintre cele mai de succes femei ale lumii
2. În acest timp, se freacă ouale cu ulei și cu sare, apoi se adaugă grișul în ploaie, până ajunge la consistența unei smântâni groase, conform libertatea.ro. Cu o lingură încălzită în supă, se ia din compoziție și
se adaugă găluștele în supă.
3. Se acoperă oala și se fierbe maximum 10 minute, la foc mic, apoi se oprește focul. Înainte de servire, se toacă pătrunjel proaspăt.
Comentarii: