Obiceiurile alimentare ale ducesei Meghan Markle au ajuns în atenţia opiniei publice după ce a aceasta a dezvăluit că este preocupată să aibă un stil de viaţă sănătos. Printre reţetele preferate de aceasta se numără pastele cu dovlecei, ingredientele şi trucurile folosite devenind la scurt timp cunoscute.
CITEȘTE ȘI: Secretul logodnicei Prințului Harry: Lucrul de care nu se desparte niciodată în călătoriile sale
Ingrediente:
sare 1-2 dovlecei
O ceapă busuioc cimbru verde
100 grame caşcaval
1 cutiuţă smântână
50 g unt
1 cutie penne
piper alb
1 praf nucşoară
Mod de preparare:
Ducesa începe prin a prăji ceapa în unt. După ce aceasta capătă o culoare aurie, adaugă dovleceii tăiaţi fâşii şi îi lasă să se înmoaie într-un proces de gătire cât mai lent. La final adaugă smântână, busuioc, cimbru, piper, sare şi nucşoară. Sosul se adaugă peste pastele fierte în prealabil, iar la servire fiecare porţie este decorată cu caşcaval ras şi fulgi de chili, potrivit adevarul.ro.
Comentarii: