O rețetă delicioasă și sănătoasă, perfectă pentru temperaturile ridicate de afară. Se poate servi rece sau caldă, iar ștevia are extrem de multe beneficii pentru sănătate.
Ingrediente
3 legături ștevie
1 ardei gras
1 ceapă
2 cartofi
2 morcovi
1 țelină mică
zeama de la 1 lămâie
2 ouă
smântână, după gust
sare
piper
CITEȘTE ȘI: Simplu şi delicios: Cum să prepari acasă cea mai bună ciorbă rădăuțeană/ REŢETĂ
Mod de preparare
Speli ștevia în mai multe ape, apoi o toci împreună cu celelalte legume. Cureți cartofii și îi tai cubulețe. Într-o tigaie, călești ceapa, apoi o amesteci cu țelina, morcovii și ardeiul 1 minut.
Pui apă la fiert într-o oală. Adaugi cartofii. Când cartofii sunt aproape fierți, amesteci cu ștevia și legumele călite. Potrivești gustul cu sare și piper. Spre final, adaugi zeama de lămâie.
CITEȘTE ȘI: Cea mai bună tocăniţă cu roşii: Metoda specială de preparare/ REŢETĂ
Ouăle le fierbi sau le bați bine și le pui în supă cât este încă pe foc. Amesteci până când se desprind în fâșii. Servești cu smântână, recomandă thespruceeats.com.
Comentarii: