Nutriționista Frida Harju a împărtășit pentru ziarul Daily Mail câteva dintre secretele alimentare care ajută la slăbit. Experta este de părere că unele alimente au capacitatea de a arde grăsimile.
Contrar a ceea ce se crede de obicei, mâncatul poate ajuta la slăbit, însă trebuie făcute alegeri alimentare bune.
O serie de alimente contribuie la arderea mai rapidă a grăsimilor. „Cu cât mâncați mai multe alimente nutritive, cu atât veți slăbi mai mult. Și nu vă va fi niciodată foame”, este de părere Frida Harju.
Nutriționista recomandă, de exemplu, pește gras, ca tonul sau somonul, care convin de minune metabolismului. Grapefruitul, scorțișoara și roșiile împiedică, de exemplu, corpul să stocheze grăsimile.
„Vă rup frunzele?” auziți când cumpărați ridichi. VEZI de ce ar trebui să spui NU
Cele mai frecvente GREȘELI pe care le faci când gătești cu ulei de măsline
SENZAȚIONAL! La 52 ani, și-au pierdut copilul la Colectiv. Acum, au o fetiță!
Care este meniul unei franțuzoiace? Iată secretul datorită căruia își păstrează silueta!
Detox după sărbători. De ce are nevoie organismul de acesta
INCREDIBIL! Tot timpul acesta am gătit GREȘIT cartoful copt. Iată cum se face corect
Specialista recomandă consumul de hrană condimentată pentru scăderea poftei de mâncare și o banană după masă.
Banana ajută la metabolizarea grăsimilor și favorizează digestia. Printre alte alimente recomandate se numără lintea, nucile, quinoa, fructul de avocado și broccoli.
Îți lași bebelușul să se joace pe smartphone sau tabletă? Iată CE se poate ÎNTÂMPLA
Ce trebuie sa stii despre TOALETA NOU NĂSCUTULUI
Cum să-l înveți pe cel mic să facă la oliță în 3 zile
Alte alimente care ajută la arderea grăsimilor sunt merele, ciupercile și uleiul de măsline.
Comentarii: