SANATATE

Alimentele FIERBINȚI pot cauza cancer, avertizează medicii

Foto: Pinterest.com

 

Mâncatul alimentelor fierbinţi poate cauza probleme grave de sănătate. Atunci când consumi mâncare foarte fierbinte o perioadă îndelungată, luni sau ani întregi, îți poți afecta grav sănătatea, deoarece poți face cancer de joncțiune și cancer scuamos.

 

În ţările vestice, există o creştere alarmantă din cauza bolii de reflux gastroesofagian, care este cea mai frecventă afecţiune, a adenocarcinomului de joncţiune, iar în alte ţări, ale Orientului, cancerul scuamos este în plină creştere.

Foto: Pinterest.com

La anumite populații musulmane, bărbatul mănâncă primul, iar mâncarea este adusă fierbinte. În tot acest timp, soţiile şi copiii stau şi aşteaptă până când bărbatul mănâncă. Femeile şi copiii mănâncă alimentele la o temperatură mult mai acceptabilă, scrie site-ul kfetele.ro.

Italienii inventează PASTELE care te apără de INFARCT

Cele mai bune SUPE pentru perioada rece

Intoleranță la lactoză? Semințele de chia sunt soluția

„Acest traumatism termic, repetat luni şi ani întregi, face ca incidenţa cancerului scuamos la bărbaţi să fie mult mai mare decât la femei”, susține Prof. Dr. Silviu Constantinoiu.

Comentarii: