X

Amalia Năstase a ”topit” 20 de kilograme cu dieta oloproteică! Atenție însă la contraindicații, acest regim vă este interzis categoric de medici în anumite situații

După ce Amalia Năstase a reușit să își repare imaginea șifonată serios de cele 30 de kilograme acumulate în ultimii ani, doamnele și domnișoarele din înalta societate au început să caute cu fervoare date și informații despre dieta miraculoasă.

Din păcate însă prima veste este că dieta oloproteică, adică așa numita liposucție alimentară, nu este deloc pentru toată lumea. Dacă nu ești sănătos tun, nici să nu te gândești să te apuci de așa ceva. Și nu cumva să-ți treacă prin cap să începi să o urmezi vreodată fără un medic specialist care să te supravegheze îndeaproape! Exclus!

Citește și: DIETE RAPIDE/ ”Dieta Prințesei”, cea mai cunoscută și eficientă dietă

Cine are interzis la dieta Amaliei

Bazata exclusiv pe proteine, legume și verdețuri, dieta oloproteică elimină total carbohidrații și zaharurile din alimentație. Efectele sunt wow, dar cine nu știe deja că medalia are și revers, e cazul să afle.

Și nu că ar fi vorba doar despre efectele pe termen scurt, cum ar fi greața, durerile de cap, constipația sau insomnia. Adevăratele probleme încep atunci când dieta e urmată de capul fiecăruia, fără consiliere și control, și mai ales când aspirantul suferă de anumite afecțiuni.

Cum ficatul și pancreasul sunt suprasolicitate pe durata acestui regim, dacă cumva vă știți cu cea mai mică suferință sau sensibilitate în acea zonă, e cazul să vă reorientați.

Iar dacă sunteți cumva pe tratament cu insulină sau suferiți de diabet, trebuie să știți că riscați  o scădere bruscă a glicemiei și chiar coma, deci nu e de glumit. Așa cum nu este nici în cazul celor cu pancreatită, spun specialiștii în ziarul Click.

De asemenea, nu în ultimul rând, medicul Wasim Nazer, specialist în nutriție și remodelare corporală, este categoric chiar și cei care ”plesnesc de sănătate”: dacă nu consumați suficient de multă apă pe zi și chiar și așa, vă pândesc o serie de probleme grave în timp. De la litiaza renală, steatoza hepatică, carențe de vitamine și minerale și deficite enzimatice.

Bugetul.ro

Blacknews.ro

StiripeSurse.ro