Aperitivele nu pot lipsi de pe masa festivă de Crăciun, iar pe lângă preparatele tradiţionale din carne de porc, precum toba, lebărul şi cârnaţii, nu pot lipsi ouăle umplute. Îţi recomandăm o reţetă extrem de simplă cu care îţi vei impresiona familia şi musafirii.
CITEȘTE ȘI: Nutriţioniştii recomandă ouăle fierte: Ce conţin şi cât de des trebuie consumate
Ouăle se fiert timp de 20 de minute, se lasă la răcit, se cojesc, se taie în jumătate cu un cuţit cu lamelă lată şi se scot gălbenuşurile. Acestea se pasează cu furculiţă şi se amestecă cu pateul, untul, muştarul, maioneză şi condimentele. Se umplu jumătăţile de ou, şi se ornează după plac cu gogoşari la oţet, măsline, castraveţi muraţi. Se ornează după preferinţe, recomandă clicpentrufemei.ro.
CITEȘTE ȘI: Un deliciu bogat în proteine: Cum găteşti ouă turceşti cu iaurt
Poftă bună!