Avertisment dur al unui nutriţionist celebru. Mulți consumă acest tip de carne pentru că e printre cele mai slabe și ajută la creșterea masei musculare. Au făcut această greșeală și unii nutriționiști, după cum declară Cristian Mărgărit.
”Personal am renunțat la consumul de carne de pui industrial cu mulți ani în urmă. Nefiind un fan al cărnii, mâncasem foarte multă carne de pui în prostia mea, urmând sfaturile de tip “piept de pui cu orez” pentru creșterea în masă musculară. O eroare pe care o regret, așa cum regret că am mâncat margarină, pâine și brânză în cantități industriale, până să aflu și apoi să accept ca sunt nocive pentru sănătate”, a explicat Mărgărit pe propriul blog.
Nutriționistul mai susține că la noi în țară, există o legătură și între consumul de pâine și epidemia de boli autoimune, tulburări hormonale, diabet, boli cardiovasculare, inflamatorii, degenerative, cancer.
Fotomodelul care DEMONSTREAZĂ că exercițiile cu greutăți sunt mai bune decât exercițiile cardio
Ghid de alergare pentru începători. Cum să alergi CORECT pentru a obține rezultatele dorite
Semnele care îți indică LIPSA de vitamine din organism. Ce trebuie să schimbi în dieta ta
Mare atenţie! Simptomele care anunţă LEUCEMIA
De ce femeile sunt MAI NERVOASE decât bărbații
Ce trebuie să faci pentru a avea un somn liniştit: Plante pe care trebuie sa le ai in dormitor
”Puilor li se pun în mâncare aditivi (inclusiv hormoni- androgeni, estrogeni, progestageni), pe langa faptul ca animalele sunt selectate si incrucisate de zeci de ani pentru o crestere mai rapida sau alte caracteristici comerciale. Antibioticele nu afecteaza doar speciile direct vizate (animalul crescut pentru care si omul care o consuma) ci si alte specii”, completează nutriţionistul.
PRODUSUL pe care angajații McDonald’s te ROAGĂ să NU îl comanzi niciodată
Ce fel de DECIZII iei, în funcție de TIPUL de alcool consumat
Schimbarea bruscă a vremii, PERICOL pentru sănătate: La ce dureri poţi fi supus
Comentarii: