Bomboane Raffaello: Gustul dulce și cremos al bomboanelor care îți pot îndulci sărbătorile. Bomboanele Raffaello au fost întotdeauna slăbiciunea iubitorilor de cocos.
Gustul dulce și cremos al interiorului îți trezește la viață toate poftele, astfel încât nu te poți sătura cu o singură bucată.
De obicei, sărbătorile de iarnă sunt ocazia potrivită pentru care facem eforturi mărețe să umplem cămările cu cele mai alese bunătăți, de aceea o idee grozavă sunt aceste delicioase biluțe Raffaello.
Cel mai mare avantaj este faptul că pot fi preparate cu mult timp înaintea Crăciunului, când dispuneți de mai mult timp liber, iar partea încântătoare este că le puteți face împreună cu copiii, care vor fi încântați să contribuie la prepararea lor deoarece se fac foarte ușor.
CITEȘTE ȘI: Pregătiri pentru masa de Crăciun: Baigli – Ruladă cu mac/ REȚETĂ
Bomboane Raffaello
Avem nevoie doar de 4 ingrediente:
- 250 g unt gras
- 250 g zahăr pudră
- 250 g lapte praf
- 200 g fulgi de cocos + 100 g pentru tăvălit biluțele
Așa cum vă spunem, aceste delicioase bombonele se fac foarte ușor.
Mod de preparare
Punem toate ingredientele într-un bol și începem să amestecăm cu mâna.
Strângem ușor untul în pumn, amestecat cu zahărul, laptele praf și fulgii de cocos. Compoziția pe care trebuie să o obținem trebuie să fie densă, destul de tare, astfel încât să putem forma biluțe de mărimea unei nuci.
Într-un bol adânc punem 100 g fulgi de cocos și trecem fiecare biluță să fie acoperită pe toate părțile.
CITEȘTE ȘI: Alimentele și băuturile de Crăciun ne pun sănătatea în pericol? Concluzia sumbră a unui studiu
Bombonelele Raffaello le puteți păstra până la 2 săptămâni în frigider, într-o caserolă de sticlă închisă ermetic.
Să vă bucurați de gustul delicios al biluțelor Raffaello!
Comentarii: