Brioșele cu cacao sunt întotdeauna preferatele copiilor, fie că e vorba de o petrecere sau de o idee de desert într-o zi obișnuită.
Pentru că cerințele lor sunt dese, am adaptat rețeta pentru a putea fi folosite cu orice ocazie.
Încântarea de pe fețele lor e bucuria noastră, iar dacă aveți copii mai mari, cea mai bună variantă este să îi lăsați să vă ajute la prepararea acestor brioșe.
CITEȘTE ȘI: Brioșe cu afine: Răsfățul popular, delicios și sănătos/ REȚETĂ – Exquis
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se mixează untul moale cu zahărul timp de 3-5 min.
Urmează să încorporăm treptat ouăle.
Adaugăm apoi jumătate din cantitatea de frișcă.
Pasul următor va fi să încorporăm ingredientele uscate.
Apoi ne rămâne să adăugăm frișca rămasă.
Se coace la 160-165 °C timp de 17-19 min.
În timp ce brioșele se coc, ne vom ocupa de crema cu care le decorăm.
CITEȘTE ȘI: Desert de vacanță: Brioșe red velvet cu cremă de brânză/ REȚETĂ – Exquis
Crema de decor:
Cum preparăm crema? Foarte simplu! În 2 pași:
Se mixează untul cu zahărul pudră și cacao timp de 5-7 min.
Se adaugă crema de brânză la temperatura camerei și se omogenizează.
Decorul îl vom face după imaginație, cu ajutorul unui dui special de ornat și a unui posh.