Pentru că este sezonul nunților, cu toții așteptăm aperitivele când ne așezăm la masă.
Și așa cum bine știm, prima impresie contează!
Deci, aperitivele sunt indiciul pentru a afla dacă mâncarea de la nunți va fi pe placul nostru.
CITEȘTE ȘI: Cum păstrezi cașcavalul pentru a nu mucegăi
Partea bună la aceste bulete este că putem înlocui cașcavalul cu alte brânzeturi, așa că nu avem nicio scuză să nu le facem.
Ingrediente:
Mai întâi dăm pe răzătoarea mică cașcavalul/ brânza. Pentru un gust mai bun le puteți combina.
Amestecăm toate ingredientele într-un bol, apoi băgăm aluatul obținut la frigider pentru 15 minute.
După ce a stat aluatul la frigider, formăm biluțe mici de dimensiunea unor chiftele.
Între timp puteți pune uleiul la încins, la foc mediu.
CITEȘTE ȘI: Cașcaval pane: Delicios și ușor de preparat – Poate fi savurat împreună cu un vin alb
Urmează să prăjim buletele în baie de ulei, apoi le scoatem pe șervețele de bucătărie pentru a scăpa de surplusul de grăsimi.
Pot fi servite atât calde, cât și reci!
Să vă bucurați de ele!