Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson, a rămas în mare parte departe de ochii publicului înainte de moartea prematură a tatălui său în 2009 și pentru un timp destul de îndelungat după aceea.
A petrecut câțiva ani luptând împotriva depresiei și dependenței de droguri. La patru ani după moartea tatălui său pop, Paris a fost forțată să se înscrie în terapie după mai multe încercări de suicid.
Recent, tânara de 18 ani a început să apară mai des în public și, cum era și normal, un detaliu al feței ei nu a putut trece neobservat.
Dacă te uiți atent, vei observa că adolescenta a fost binecuvântată cu o pereche minunată de ochi albaștri, care te fac să îngheți, fascinându-te însă în același timp.
Demi Moore, DEZVĂLUIRI ȘOCANTE despre efectul nefast al stresului asupra sa
Ce spun GESTURILE INVOLUNTARE despre tine
ULTIMUL TIP DE DIETĂ! Cum poți slăbi cu ajutorul Instagramului
Deși ochii albaștri nu sunt foarte rari, se observă însă faptul că irisul lui Michael are o nuanță unică de albastru și există un motiv științific pentru asta.
Potrivit make-up artsitului parizian, Jo Baker, adolescenta are o boală genetică rară, aceasta fiind cea care îi oferă ochilor acea nuanță specifică.
Deși Baker nu a nominalizat boala de care suferă fiica lui Michael Jackson, Hello Giggles a făcut câteva cercetări și a constatat că este foarte probabil ca această culoare a ochilor să fi fost cauzată de sindromul Waardenburg.
Complimentele pe care orice femeie VREA să le audă
Sfat pentru a avea o dantură perfectă: E de ajuns un singur gest
E DOAR de la alimentaţie! Iată de ce femeile vorbesc mai mult decât bărbaţii / STUDIU
Biblioteca Națională de Medicină din S.U.A. descrie tulburarea ca un „grup de afecțiuni genetice care pot provoca pierderea auzului și modificări în colorarea (pigmentarea) părului, a pielii și a ochilor”.
Majoritatea persoanelor care au sindromul Waardenburg au auzul normal, dar pigmentarea ochilor lor este complet specială. Unii oameni au chiar și doi ochi colorați.
Potrivit Centrului National pentru Dezvoltarea Stiintelor Transferale, exista cel putin șase mutatii diferite ale sindromului, acesta fiind „mostenit intr-un mod autosomal dominant (cel mai frecvent) sau autosomal recesiv”, shared.com.
Cum calculezi CANTITATEA de apă pe care trebuie să o bei pe zi
AVERTISMENTELE transmise de UNGHII cu privire la sănătatea întregului organism
Cum poate fi cucerit un bărbat: Trucurile prin care devii irezistibilă
Iată câteva fotografii ale persoanelor cu sindrom Waardenburg:
Care este ”CEA MAI PERICULOASĂ” vârstă pentru cuplurile căsătorite / STUDIU
Lucrurile pe care GINECOLOGUL tău ar dori să NU le mai faci
De ce trebuie să consumăm NEAPĂRAT bere: Cum ne ajută la sănătate
Aproximativ 1 din 40.000 de persoane din Statele Unite au o formă de sindrom Waardenburg.
Comentarii: