Aromele indiene fac o sărbătoare din orice preparat, oricât de simplu ar fi el. Aşa sunt şi aceşti cartofi noi, transformaţi total.
Ingrediente
- 1 kg cartofi noi mici
- 1 linguriţă ghimbir ras
- 2 căţei usturoi
- 1 ceapă
- 1/2 linguriţă boia iute
- 1/2 linguriţă boabe de muştar negru
- 1/2 linguriţă chimion pudră
- 1/2 linguriţă coriandru pudră
- 1/2 linguriţă pudră de curry
- ulei, pentru prăjit
- coriandru frunze
CITEȘTE ȘI: Dieta cu cartofi și iaurt pe care trebuie să o ții doar trei zile: Te ajută să slăbești 5 kilograme
Mod de preparare
Speli cartofii bine apoi îi prăjeşti întregi în baie de ulei, până sunt aurii.
Într-o tigaie, în 2 linguri de ulei, pui ceapa tocată, ghimbirul, usturoiul zdrobit şi le căleşti 3-4 minute. Adaugi toate condimentele şi laşi să se întrepătrundă aromele, apoi adaugi cartofii şi mai ţii pe foc 5 minute, recomandă clickpoftabuna.ro.
CITEȘTE ȘI: Cum prepari cea mai bună ciorbă de cartofi: Rețeta care îmbină într-un mod delicios legumele și carnea
Serveşti cartofii fierbinţi, decoraţi cu frunze de coriandru.
Comentarii: