Simona Halep este acum o femeie liberă, mai bine-zis, peste o lună când va expira termenul legal și va fi divorțată de Toni Iuruc. Și prima vizită a făcut-o la un chirurg estetician pentru o rinoplastie, e drept, din motive clinice, dar orice intervenție care poate ajuta și plastic e binevenită.
Însă nu pentru libertatea sau banii ei e invidiată Simona Halep de toate femeile. Ci pentru faptul că poate mânca tot ceea ce își dorește și nu prea se îngrașă, având în vedere câtă muncă fizică prestează. Evident că respectă regulile de bază ale alimentației: cu moderație, echilibrat, sănătos și combinații care să-i ofere tot ceea ce are nevoie corpul ei de sportiv.
CITEȘTE ȘI: De ce românii sunt cei mai mari consumatori de zahăr din Europa. Care sunt consecințele
Ouă și legume, la mic dejun, adică cea mai importantă masă a zilei. La prânz și cină – paste, carne de pui sau pește. Doar că pastele nu le mănâncă niciodată cu sos, ci doar cu parmezan și ulei de măsline.
Simona nu-și refuză și căte o pizza, fructe de mare, sushi sau dulciuri. Iar în plimbările prin lume, Simona Halep s-a îndrăgostit de paella, care a devenit mâncarea ei preferată. Pe lângă paella, în topul preferințelor Simonei se află pastele și micii cu muștar. De asemenea, ca orice machidon care se respectă, Simo adoră piperchi țârgâsiti, care este un preparat tradițional machedonesc.
”Nu am ținut regim niciodată, mănânc tot ceea ce vreau, dar lejer, în funcție de meciuri.”, mărturisea recent Simo.
Comentarii: