Este vremea potrivită să ne umplem cămările pentru iarnă. Am găsit cea mai bună rețetă pentru o ciorbă rapidă de fasole verde.
Cea mai bună rețetă de fasole verde la borcan
CITEȘTE ȘI: Diferenţa dintre fasolea verde şi cea galbenă. Care este mai sănătoasă
Pentru aceasta avem nevoie de următoarele legume:
- 5 kg de fasole verde ruptă bucăți
- 2 kg ceapă
- 1 kg morcovi
- 1 kg ardei gras verde
- 1 kg ardei gras roșu
- jumătate de kg de roșii
- jumătate de litru de ulei
- o legătură de pătrunjel tocat
- o legătură de frunze de țelină
- jumătate de litru de apă
- sare după gust
Cea mai bună rețetă de fasole verde la borcan
Tăiem toate legumele cubulețe, le amestecăm și le condimentăm după gust.
Punem uleiul într-o cratiță și adăugăm legumele, amestecăm în ele până se înfierbântă, apoi punem jumătate de litru de apă și le lăsăm să fiarbă 5 minute.
La sfârșit punem frunzele de pătrunjel și de țelină tocate și amestecăm din nou.
CITEȘTE ȘI: Rețeta nutriționistului: Supa care te ajută să slăbești
Turnăm compoziția în borcanele sterilizate, iar deasupra așezăm câte o aspirină.
Borcanele se pun la dustuit pentru 20 de minute.
Comentarii: