Iată că şi preparatele de post si cele vegetariene pot fi inedite! Dovada, acest drob de legume, un fel de mâncare sănătos şi, nu în ultimul rând, delicios!
Este o mâncare pe care o putem prepara nu doar în posturi, ci oricând, deoarece este o rețetă foarte reușită. Cu siguranță veți face acest drob de mai multe ori.
Vă propunem o rețetă de drob din legume: gustoasă, sățioasă și sănătoasă.
Cum să prepari un DROB sănătos. Sfaturile NUTRIȚIONIȘTILOR
Cea mai frecventă GREȘEALĂ pe care o fac credincioşii în Biserică
Alimentul din DIETA JAPONEZĂ care te ajută să slăbești chiar și 2 kilograme pe zi
Ingrediente (4 porții):
- 500 g legume (praz, morcov, conopidă, ardei) plus 200 g ciuperci,
- 200 g boabe de grâu,
- 2 căței de usturoi,
- ulei – după gust
- 4 linguri de margarină,
- 4-6 foi de varză albă,
- sare, piper – după gust
Calorii: 210
Timp de preparare: 65 minute
Dificultate: simplă
TETRAZZINI, tradiționalul tort italienesc de paste / REȚETE SIMPLE
Alimentele care interacționează cu medicamentele
Chilli con carne, rețeta preferată a lui Barack Obama / REȚETE SIMPLE
Mod de preparare:
Zdrobește boabele de grâu (dă-le prin râșniță), spală-le în mai multe ape și lasă-le la înmuiat 30 de minute în ½ l apă clocotită.
Curăță și taie legumele în felii subțiri și călește-le în ulei încins. Adaugă ciupercile și usturoiul, tăiate felii și mai fierbe-le câteva minute.
Când sunt gata, ia-le de pe foc și amestecă-le cu patru linguri de margarină și cu grâul scurs. Opărește foile de varză.
Într-o formă de cozonac unsă cu ulei, pune foile de varză, lăsând capetele să atârne pe afară. Toarnă compoziția de legume și de grâu și acoperă cu frunzele de varză care atârnă.
„Vă rup frunzele?” auziți când cumpărați ridichi. VEZI de ce ar trebui să spui NU
Cele mai frecvente GREȘELI pe care le faci când gătești cu ulei de măsline
Carne la grătar, fără compuși cancerigeni. Evită aceste GREŞELI atunci când faci grătarul!
Dă drobul la cuptor 20 de minute, la foc mediu (170 grade C) până când se rumenește frumos .
Când e gata, răstoarnă pe farfurie, feliază și servește cu sos de roșii.
Comentarii: