NUTRITIE

Cel mai gustos DROB DE LEGUME / REȚETE SIMPLE

Foto: Pinterest.com

Iată că şi preparatele de post si cele vegetariene pot fi inedite! Dovada, acest drob de legume, un fel de mâncare sănătos şi, nu în ultimul rând, delicios!

Este o mâncare pe care o putem prepara nu doar în posturi, ci oricând, deoarece este o rețetă foarte reușită. Cu siguranță veți face acest drob de mai multe ori.

Vă propunem o rețetă de drob din legume: gustoasă, sățioasă și sănătoasă.

Cum să prepari un DROB sănătos. Sfaturile NUTRIȚIONIȘTILOR

Cea mai frecventă GREȘEALĂ pe care o fac credincioşii în Biserică

Alimentul din DIETA JAPONEZĂ care te ajută să slăbești chiar și 2 kilograme pe zi

Ingrediente (4 porții):

  • 500 g legume (praz, morcov, conopidă, ardei) plus 200 g ciuperci,
  • 200 g boabe de grâu,
  • 2 căței de usturoi,
  • ulei – după gust
  • 4 linguri de margarină,
  • 4-6 foi de varză albă,
  • sare, piper – după gust

Calorii: 210

Timp de preparare: 65 minute

Dificultate: simplă

TETRAZZINI, tradiționalul tort italienesc de paste / REȚETE SIMPLE

Alimentele care interacționează cu medicamentele

Chilli con carne, rețeta preferată a lui Barack Obama / REȚETE SIMPLE

Mod de preparare:

Zdrobește boabele de grâu (dă-le prin râșniță), spală-le în mai multe ape și lasă-le la înmuiat 30 de minute în ½ l apă clocotită.

Curăță și taie legumele în felii subțiri și călește-le în ulei încins. Adaugă ciupercile și usturoiul, tăiate felii și mai fierbe-le câteva minute.

Când sunt gata, ia-le de pe foc și amestecă-le cu patru linguri de margarină și cu grâul scurs. Opărește foile de varză.

Foto: Pinterest.com

Într-o formă de cozonac unsă cu ulei, pune foile de varză, lăsând capetele să atârne pe afară. Toarnă compoziția de legume și de grâu și acoperă cu frunzele de varză care atârnă.

„Vă rup frunzele?” auziți când cumpărați ridichi. VEZI de ce ar trebui să spui NU

Cele mai frecvente GREȘELI pe care le faci când gătești cu ulei de măsline

Carne la grătar, fără compuși cancerigeni. Evită aceste GREŞELI atunci când faci grătarul!

Dă drobul la cuptor 20 de minute, la foc mediu (170 grade C) până când se rumenește frumos .

Când e gata, răstoarnă pe farfurie, feliază și servește cu sos de roșii.

Comentarii: