NUTRITIE

Chef Florin Dumitrescu dezvăluie propria reţetă de paste carbonara. Surpriză: NU trebuie smântână

b1.ro

Chef Florin Dumitrescu a impartasit cu fanii lui de pe Facebook o reteta simpla si usoara de paste carbonara, potrivit foodstory.stirileprotv.ro.

Ingrediente:

spaghete, piper proaspat macinat , 25g parmezan ras, 1 ou, 50g bacon, 100g spaghete

CITEȘTE ȘI: Găteşte pastele în stilul ducesei Meghan Markle, soţia prinţului Harry/ REŢETĂ

Metoda de preparare:

Intr-o tigaie se prajeste baconul taiat cuburi. Adaugati in tigaie cate un polonic de apa din oala in care fierbeti pastele!

Parmezanul trebuie sa fie ras, iar galbenusul pregatit! Culoarea sosului din tigaie trebuie sa fie usor maronie, pana puneti pastele, iar baconul destul de crocant.

Puneti spaghetele in tigaie, amestecati, opriti focul, puneti parmezanul, amestecati, galbenusul il spargeti in tigaie si amestecati, puneti inca o lingura de apa fierbinte din oala in care ati fiert pastele, macinati piper proaspat si puneti in farfurie!

CITEȘTE ȘI: Fettuccine, celebra rețetă de paste a lui Frank Sinatra. Cum se prepară

Pofta buna si daca reusiti sa respectati ce v-am spus nu mai aveti nevoie de smantana!

Comentarii: