Reţeta următoare este musai de savurat cu zeamă de lămâie, alături de sosul preferat. Atât timp cât le serveşti calde, te vei bucura de aroma lor pătrunzătoare şi de gustul inconfundabil!
CITEȘTE ȘI: Trucuri în bucătărie: Secretul chifteluțelor pufoase și gustoase/ REȚETĂ
Spală fileurile de peşte, apoi pune-le la fiert în apă clocotită cu sare, 5-7 minute. Lasă-le la scurs, iar când s-au răcit îndepărtează pielea, înlătură eventualele oase şi sfărâmă peştele cu o furculiţă.
CITEȘTE ȘI: Reţetă din Dobrogea: Cum se prepară delicioasele chifteluţe de icre
Descojeşte cartofii, pasează-i şi pune-i într-un castron adânc. Adaugă peştele, ceapa mărunţită, pătrunjelul tocat, ouăle, făina, sare şi piper, după gust. Omogenizează amestecul, apoi dă-l la frigider 30 de minute.
Cu mâinile umezite în apă, formează chiftele potrivite, aplatizează-le uşor, dă-le prin pesmet, apoi prăjeşte-le în baie de ulei, la foc mediu, până se rumenesc.
Sursă: clickpentrufemei.ro