NUTRITIE

Combinaţia perfectă de cireşte şi ciocolată: O reţetă uşoară de negrese delicioase

pinterest

Cireşele în combinaţie cu ciocolata fac un desert fin şi proaspăt. În plus, aceste negrese se prepară extrem de uşor, aşa că trebuie să le încerci!

Ingrediente:

  • 100 g unt
  • 150 g cireşe fără sâmburi
  • 150 g ciocolată neagră
  • 4 ouă 150 g zahăr
  • 1 plic praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • 1 praf de sare
  • 150 g făină

CITEȘTE ȘI: Trucul care te scapă de o ‘întâlnire’ neplăcută: Cum să-ţi dai seama dacă cireşele au viermi

Mod de preparare:

Topeşte ciocolata împreună cu untul pe baie de aburi sau la microunde şi lasă-le să se răcorească. Mixează ouăle cu zahărul, apoi încorporează ciocolata. Amestecă făina cu cacaua, cu sarea şi cu praful de copt şi încorporează-le în compoziţia umedă, recomandă clickpentrufemei.ro. Omogenizează uşor cu o spatulă.

Toarnă totul într-o tavă cu pereţii înalţi, tapetată cu hârtie de copt şi presară cireşele bine scurse. Dă-o la cuptorul preîncălzit şi coace 30-35 de minute, la 180 °C.

CITEȘTE ȘI: Cozile de cireșe NU trebuie aruncate! Vindecă infecțiile urinare și ajută în lupta cu alergiile

Când e gata, o scoţi din cuptor, o laşi să se răcească puţin şi o porţionezi.

Comentarii: