Cireşele în combinaţie cu ciocolata fac un desert fin şi proaspăt. În plus, aceste negrese se prepară extrem de uşor, aşa că trebuie să le încerci!
CITEȘTE ȘI: Trucul care te scapă de o ‘întâlnire’ neplăcută: Cum să-ţi dai seama dacă cireşele au viermi
Topeşte ciocolata împreună cu untul pe baie de aburi sau la microunde şi lasă-le să se răcorească. Mixează ouăle cu zahărul, apoi încorporează ciocolata. Amestecă făina cu cacaua, cu sarea şi cu praful de copt şi încorporează-le în compoziţia umedă, recomandă clickpentrufemei.ro. Omogenizează uşor cu o spatulă.
Toarnă totul într-o tavă cu pereţii înalţi, tapetată cu hârtie de copt şi presară cireşele bine scurse. Dă-o la cuptorul preîncălzit şi coace 30-35 de minute, la 180 °C.
CITEȘTE ȘI: Cozile de cireșe NU trebuie aruncate! Vindecă infecțiile urinare și ajută în lupta cu alergiile
Când e gata, o scoţi din cuptor, o laşi să se răcească puţin şi o porţionezi.