Este sezonul porumbului de lapte şi, dacă sunteţi un fan al acestuia, trebuie neapărat să încercaţi varianta de preparare cu ardei iute, unt şi miere. Este gata în mai puţin de 10 minute.
CITEȘTE ȘI: Cât de bună este MĂTASEA de porumb pentru sănătatea ta!
Ingrediente:
4 bucăţi porumb fiert
8 beţe de bambus
1 linguriţă unt
1 linguriţă ulei de rapiţă
½ linguriţă de miere sau sirop de arţar
½ linguriţă sos de soia
parmezan ras
sare de mare, după gust
1 ceapă tocată
boia de ardei iute
Mod de preparare:
Preîncălziţi cuptorul şi tapetaţi o tavă cu hârtie de copt. Tăiaţi fiecare porumb (fiert) în jumătăţi şi înfigeţi beţele de bambus.
Se amestecă toate ingredientele rămase într-un castron mic. Ungeţi porumbul cu amestecul de condimente şi asezaţi în tavă.
CITEȘTE ȘI: Motivele pentru care TREBUIE să consumi porumb fiert: Te protejează inclusiv de cancer
Daţi la cuptor pentru 3-4 minute pe fiecare parte.
Scoateţi porumbul şi radeţi parmezan pe deasupra, recomandă restaurantedelux.ro.
Serviţi porumbul cald.
Comentarii: