Consumul de carne de pui prezinta numeroase beneficii pentru organism, doar daca identificam corect doi parametrii importanti: prospetimea si calitatea.
De asemenea, este esential sa acordam o atentie deosebita atat modului de prezentare, cat si informatiilor de pe eticheta, cand vine vorba de produsele din carne.
Un prim indiciu de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa cumperi carne de pui de calitate este culoarea. Carnea de pui proaspata trebuie sa aiba culoarea alb-galbui.
În CÂT TIMP și la CE TEMPERATURĂ se gătește fiecare tip de carne
Este recomandat ca, atunci cand alegi produsul dorit, sa il analizezi cu atentie, iar daca nu are aceasta culoare si prezinta un miros neplacut, sa renunti la achizitie.
Iată ce BOLI GRAVE poți face dacă SPELI carnea de pasăre
DE CE doar peștele se poate mânca CRUD, nu și carnea de PUI / VIDEO
Crezi că lichidul roşiatic din pungile de carne este sânge? Greșești!
Un alt aspect de care trebuie sa tii cont este pielea. Aceasta trebuie sa fie opaca si fara pete, scrie realitatea.net.
Cât de des și ce tipuri de CARNE este indicat să consumaţi în funcție de AFECȚIUNILE avute
Boala consumatorilor de carne. Care sunt simptomele care ar trebui să te ALARMEZE
De asemenea, poti sa folosesti si o alta metoda pentru a verifica prospetimea carnii de pui: apasa usor cu degetul pe carnea din ambalaj, iar daca aceasta revine imediat la forma initiala, atunci este proaspata.
Comentarii: