Cu tehnicile de gatit potrivite si ingrediente proaspete, poti sa faci cea mai gustoasa masa, de care se pot bucura inclusiv vegetarienii.
In primul rand, vei avea nevoie de o tigaie mare sau un wok si de… putina rabdare. Rezultatul? O garnitura foarte sanatoasa, plina de culoare si de vitamine, potrivit site-ului www.chowhound.com.
Iata cum poti face cele mai bune legume la tigaie:
Ingrediente:
- 3 catei de usturoi
- ghimbir proaspat
- 200-300 g legume de toate felurile: ciuperci, mazare, ardei, sparanghel, broccoli, morcovi (orice gasesti mai proaspat prin frigider)
- ulei vegetal
- sare
- sos de soia
Semnele care îți arată că ai o circulație sangvină deficitară. Ce trebuie să faci
De ce este indicat să NU cureţi cartofii noi de coajă
Oboseala inexplicabilă. Cauze posibile
Mod de preparare:
Pasul 1: Curata usturoiul si ghimbirul si marunteste-le.
Pasul 2: Spala si curata legumele si taie-le in bucati mari, tinand cont de timpul de preparare al fiecareia. De exemplu, taie morcovii in bucati mai mici ca sa se gateasca in acelasi timp cu ciupercile, de exemplu.
Sfaturi esenţiale ale nutriţioniştilor: Cum scapi de celulită
Dieta Anei Aslan, femeia care a învins bătrânețea
Sfatul nutriţionistului: Nu mânca niciodată aceste fructe dacă eşti la dietă
Pasul 3: Pune ulei in tigaie si da focul la mare. Caleste usturoiul si ghimbirul, apoi adauga legumele. Incepe cu cele mai mari – ardei, broccoli, morcovi. Pune sare si piper si amesteca.
Pasul 4: Cand usturoiul prinde o nuanta aurie, adauga si celelalte legume mai mici. Mai pune sare si amesteca din cand in cand. Nu acoperi tigaia.
Pasul 5: Adauga cateva linguri de sos de soia si de vin alb. Amesteca.
Cum poți slăbi, în funcție de zodie
Marele secret al produselor cosmetice: Află când expiră acestea cu adevărat
Cum i-a șocat Melania Trump pe șeicii aflați în capitala saudită/ GALERIE FOTO + VIDEO
Serveste cu orez sau ca garnitura pentru carne.
Poftă bună!
Comentarii: