Pentru Daciana Sârbu a fost vorba de o pasiune. Iar pentru asta, soția fostului premier Victor Ponta a făcut și școala de cofetari la Paris, apoi și-a urmat visul, renunțând chiar la cariera în politică.
”Eu îmi doream foarte mult un loc cu prăjituri bune, unde să merg cu fiica mea, Irina, și să povestim. E greu să găsești un dulce bun pentru cei mici și, în același timp, în care părinții să aibă încredere. Lucru care m-a motivat să îmi imaginez cum ar arăta cofetăria ideală pentru toate vârstele”, a declarat Daciana pentru Click!
”Am urmat modulul de începători, timp de 3 luni, din cadrul Le Cordon Bleu, la Paris. Recunosc, a fost o etapă foarte complicată din viața mea. Cred că întoarcerea la școală la 40 și-un pic de ani nu e tocmai ușoară: program intens de dimineață până seara, multă practică pe lângă și mai multă teorie.
M-a ajutat ambiția și am terminat-o cu brio. Iar ce mi-a plăcut cel mai mult a fost experiența pe care am avut-o cu oamenii de acolo”, a mai spus soția lui Ponta.
CITEȘTE ȘI: CAFEAUA se păstrează sau nu în frigider?
Și-a deschis a patra cofetărie
În 2015, Daciana și-a deschis prima cofetărie. Nu și-a imaginat că va avea atâta succes, dar acum, a ajuns deja la a patra locație.
Toate cele patru cofetării sunt deschise în centrul și în nordul Capitalei. Iar clienții care-i trec pragul, găsesc în meniu de la specialități franțuzești, cum ar fi choux-à-la crème sau macaron, și până la prăjiturile copilăriei, precum salamul de biscuți, biscuiții cu magiun sau prăjitura cu mere.
“Îmi doresc ca business-ul să crească în continuare, în acelaşi mod organic, controlat ca şi până acum: vrem să ne asigurăm că oferim mereu aceeaşi calitate şi să ne păstrăm atenţia pentru detalii”, a mărturisit Daciana Sârbu în Adevărul.ro.