De ce puiul la rotisor obișnuit este extrem de periculos. Multe proteine și puține grăsimi plasează puiul în topul dietei. Cu toate acestea, o singură nuanță în preparare vă condamnă la spitalizare de urgență după cină.
Puiul de la supermarketul local poate părea o opțiune convenabilă și atrăgătoare pentru cină. Dar în spatele pielii crocante se pot afla bacterii care pot reprezenta un risc pentru sănătate.
De ce puiul la rotisor obișnuit este extrem de periculos
Puiul este ieftin, nu necesită mult efort pentru preparare și conține o mulțime de proteine slabe. Dar, în loc de mâncarea ta preferată, pe masă se poate afla o bombă cu ceas.
Carnea poate conține salmonella, listeria și E. coli.
Listeria este o specie bacteriană patogenă pentru om. Listerioza provoacă o boală infecțioasă care poate fi fatală. Dar E. coli este un tip de bacterie, din care unele tulpini fac parte din microflora intestinală umană. Dar există și unele cu adevărat periculoase.
De unde provin bacteriile periculoase din carnea de pui?
Dacă nu sunt respectate standardele de depozitare, respectiv, flora bacteriană, cum ar fi salmoneloza, E. coli și listerioza, se poate dezvolta în puiul refrigerat și în puiul la grătar.
Cum să alegi un pui bun pentru prăjit
Echipa de filmare a mers la o fermă și a învățat toate secretele reproducerii și creșterii corecte a puilor.
Puteți spune ce pui este potrivit pentru prăjit și care va deveni componenta principală a unei supe bogate cunoscând un secret.
Principalul standard este culoarea pielii, culoarea cărnii. Mai albă, mai groasă. Acest pui este potrivit pentru prăjire sau prăjire.
Dar o pasăre cu un ton gălbui al pielii este pentru supă. Ce dăunează cărnii de pui? Se spune că puii pot deveni stresați și acest lucru afectează calitatea cărnii și a ouălor lor.
Există mulți factori care afectează calitatea cărnii de pui. Cum ar fi schimbarea hranei. Există o schimbare a alimentelor, iar pasărea este deja obișnuită cu una și trece la alta. Acest stres – producția de ouă dispare imediat.
Este adevărat că aceste găini mănâncă mai mult decât cereale. Păsările de fermă au un tratament preferat. Păpădia este o delicatesă pentru găini.
Cum să evitați otrăvirea găinilor
Nu vă grăbiți să renunțați la mâncărurile preferate de pui. Cu un tratament termic adecvat, toate bacteriile cauzatoare de boli și microorganismele dăunătoare mor.
CITEȘTE ȘI: Cele mai bune aripioare crocante de pui făcute acasă
Pieptul de pui conține nu numai proteine ușor digerabile, ci și minerale: magneziu, zinc, fosfor și cobalt, vitamine B, precum și acid nicotinic, potrivit actualno.com.
Atunci când alegeți carnea de pasăre, trebuie să acordați atenție producătorului și să verificați termenul de valabilitate al produsului. În ceea ce privește puiul la grătar, este mai bine să îl gătiți singuri, respectând toate regulile de prelucrare a cărnii.
Comentarii: