REVIEW

De ce să NU spălăm carnea înainte să o gătim

Foto: Pinterest.com

Dacă obișnuiești să speli orice tip de carne înainte de a o consuma, riști să fii contaminat de bacterii şi totodată riști să te alegi cu mari probleme de sănătate!

Deși apa curăță bacteriile de pe carnea ce urmeză a fi preparată, microbii vor ajunge în chiuvetă, pe blatul de bucătărie, sau alte suprafețe cu care va intra în contact.

Cercetătorii din Statele Unite susțin faptul că cel mai sigur mod de a ucide bacteriile de pe carnea de pui este prin gătire.

De ce SALATA VERDE ne face MAI MULT RĂU decât carnea?

NU îți ignora instinctul! Vezi când este bine să îți asculți INTUIȚIA

Lucrurile pe care le regretă cei mai mulți, la bătrânețe

De asemenea, și autoritățile care se ocupă de sănătatea publică din Marea Britanie recomandă acelaşi lucru.

DE CE doar peștele se poate mânca CRUD, nu și carnea de PUI / VIDEO

Crezi că lichidul roşiatic din pungile de carne este sânge? Greșești!

Potrivit gustarte.ro, atunci când bacteriile ajung în corpul nostru vor apărea dureri de stomac, diaree severă sau stări de vomă care pot dura aproape o săptămână.

Comentarii: