Pentru că ne dorim să-ți cucerești întreaga familie cu cele mai bune aripioare de pui, astăzi îți prezentăm o rețetă foarte simplă de aripioare, dar de mare efect.
Acest preparat poate fi așezat pe farfurie lângă un piure pufos de cartofi, lângă orez sau chiar lângă cartofii prăjiți.
Te asigurăm că nu vei da greș cu această rețetă, orice garnitură ai alege să pui lângă.
CITEȘTE ȘI: Cele mai bune aripioare crocante de pui făcute acasă – Exquis
Iată care sunt ingredientele de care vei avea nevoie pentru a prepara aceste aripioare de pui cu miere și muștar:
Ingrediente:
Mod de preparare:
Spală bine aripioarele de pui și curăță-le. Topește untul și combină-l într-un bol cu mierea, muștarul, sosul de soia și condimentele.
Pune apoi aripioarele de pui într-un vas larg și toarnă pe deasupra sosul preparat anterior.
Amestecă bine toate ingredientele, în așa fel încât bucățile de carne să fie unse în întregime cu amestecul aromat.
Acoperă vasul cu o folie alimentară și dă carnea la rece pentru minim 2 ore.
Transferă apoi aripioarele de pui într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Unge-le cu marinada rămasă și dă-le la cuptorul preîncălzit la 180 °C pentru 50 de minute sau până când se rumenesc bine și pot fi pătrunse cu furculița.