Un desert japonez face furori in lumea intreaga. Se numeste prajitura „Strop de ploaie” si arata intocmai ca o picatura imensa de apa.
Acest desert a fost prezentat pentru prima data de Chef Darren Wong la targul culinar de la Smorgasburg, iar internetul s-a indragostit imediat de el.
In Japonia poarta numele de mizu shingen mochi si picatura este facuta din agar, o substanta gelatinoasa obtinuta din alge, si apa minerala.
Chiar daca da impresia ca se va sparge daca o intepi, prajitura are consistenta unui jeleu si poate fi mancata cu lingurita, notează site-ul mashable.com.
Cei care au incercat-o spun ca nu are niciun gust sau ca are gust de apa. Insa, de aceea se serveste cu sirop de zahar brun si faina de soia prajita, o combinatie delicioasa.
TOP Alimente sănătoase pentru oameni OCUPAȚI
Vrei să scapi de kilogramele în plus: Iată secretul care te poate scăpa de probleme
Dieta cu CASTANE. Slăbește sănătos!
Acest tip de mancare transparenta este destul de raspandita in cultura japoneza, alte delicatese fiind facute cu ingrediente similare.
CÂTĂ mâncare înseamnă SUFICIENT pentru un copil
OȚETUL, ingredientul minune în grădină și în casă
Marele secret al zodiei în care te-ai născut: Când ai cele mai mari realizări
Iata mai jos reteta video:
Comentarii: