NUTRITIE

Desertul irezistibil de sezon: Cum se prepară rapid un mousse de căpşuni

craftlog.com

Ştim că iubeşti căpşunile, de aceea îţi propunem un desert simplu, care se prepară rapid şi care îţi va plăcea la nebunie: mousse de căpşuni!

Ingrediente

  • 800 g căpşuni
  • 360 g frişcă lichidă
  • 80 g zahăr
  • 1 linguriţă esenţă de vanilie
  • 2 linguriţe gelatină pudră
  • 3 linguri apă
  • felii de căpşuni, pentru decor

CITEȘTE ȘI: Descoperire uimitoare: Căpșunile, ideale în lupta împotriva cancerului

Mod de preparare

Într-un blender, pui căpşunile curăţate, spălate bine şi tăiate bucăţi, apoi adaugi zahărul. Mixezi până obţii un piure de căpşuni. Într-un bol, presari gelatina pudră şi torni 3 linguri cu apă, amestecând de câteva ori până se dizolvă. Adaugi gelatina peste sosul de căpşuni şi le amesteci. Dai deoparte.

Baţi frişca lichidă cu mixerul până obţii o cremă, apoi adaugi esenţa de vanilie şi amesteci întreaga compoziţie. Dai deoparte, la frigider, 15-30 de minute. Serveşti desertul decorat cu felii de căpşuni proaspete.

CITEȘTE ȘI: Arunci codiţele de la căpşuni? Greşeşti! Iată DE CE

Citeste mai mult
Comentarii: