X

Două luni cu un cadavru în casă: Lisa Marie Presley a supraviețuit cu greu morții fiului ei

Două luni cu un cadavru în casă: Lisa Marie Presley a supraviețuit cu greu morții fiului ei. Lisa Marie Presley a fost devastată când singurul ei fiu, Benjamin Keough, a murit la vârsta de 27 de ani în 2020. Acum lumea știe cât de adânc a suferit.

Două luni cu un cadavru în casă: Lisa Marie Presley a supraviețuit cu greu morții fiului ei

În From Here to the Great Unknown, noile memorii ale regretatei Presley, scrise de fiica sa Riley Keough, cuplul a scris că Presley și-a ținut fiul „în casă cu noi, în loc să-l țină la morgă”. „Ni s-a spus că, dacă putem avea grijă de trupul neînsuflețit al lui Benjamin, vom putea să-l luăm acasă, așa că ea l-a ținut în casa noastră pentru o vreme pe gheață carbonică”, a scris Keough, care a folosit notele mamei sale împărtășind amintirile ei , pentru a completa cartea.

CITEȘTE ȘI: Ultimele zile din viața fiicei lui Elvis Presley: De ce mama ei a bănuit că ceva se va întâmpla

„A fost foarte important pentru mama mea să aibă suficient timp pentru a-și lua rămas bun de la el, așa cum făcuse cu tatăl ei. Iar eu mă duceam și stăteam acolo cu el”.

„Nu există nicio lege în statul California care să impună ca cineva să fie înmormântat imediat. Am găsit un proprietar de casă funerară foarte înțelegător”, explică Presley în carte.

Moartea lui Elvis și a Lisei Marie Presley

Lisa Marie – singurul copil al legendarului Elvis Presley, avea nouă ani când acesta a murit de un aparent atac de cord la vârsta de 42 de ani, în 1977. Ea însăși a murit în ianuarie 2023 din cauza complicațiilor unei intervenții chirurgicale anterioare de pierdere în greutate, la vârsta de 54 de ani.

CITEȘTE ȘI: Cauza morții fiicei lui Elvis Presley a fost dezvăluită: Ce a făcut Lisa Marie Presley cu câteva luni înainte de a muri

Atât Presley, cât și fiul ei sunt acum înmormântați în Graceland, unde este îngropat și tatăl ei, relatează BGNES, potrivit actualno.com.

Bugetul.ro

Blacknews.ro

StiripeSurse.ro