Mandarinele întăresc sistemul imunitar şi cresc rezistenţa organismului la boli în sezonul rece. Fiind o sursă bogată de nutrienţi şi antioxidanţi, mandarinele refac organismul şi îl protejează de boli.
Acest fruct este bogat şi în vitamina C, care este esenţială pentru creşterea rezistenţei organismului la diferite infecţii în lunile de toamnă şi iarnă. Prin urmare, joacă un rol important în întărirea sistemului imunitar.
Sucul de mandarine are multe proprietăţi benefice
Cel mai important avantaj al băuturii este că este bogată în vitamina C şi întăreşte sistemul imunitar prin satisfacerea nevoii organismului de vitamine şi minerale în cel mai natural mod.
În acelaşi timp, este o sursă puternică de antioxidanţi, luptă împotriva celulelor canceroase, curăţă întregul organism de toxine şi reduce inflamaţia.
Când este consumat în mod regulat, luptă împotriva radicalilor liberi din organism şi menţine organele interne sănătoase. Ajută la reducerea nivelului crescut de colesterol din sânge, protejează împotriva bolilor cardiovasculare, normalizează tensiunea arterială, creşte cantitatea de colagen din organism, elimină semnele îmbătrânirii.
CITEȘTE ȘI: Sistemul imunitar, prima linie de apărare a organismului: Alimentele care îl fac mai puternic
Flora intestinală
De asemenea, sucul de mandarine restabileşte echilibrul microflorei intestinale, menţine sănătatea intestinelor, sprijină activitatea sistemului digestiv.
Comentarii: