Fursecuri cu lămâie sau biscuiții cu lămâie cum mai sunt numiți este o rețetă atât de simplă și gustoasă, încât veți dori să o preparați în fiecare săptămână.
Gustul intens de lămâie și aspectul acestor biscuiți va fi o adevărată plăcere pentru degustători și un real succes pentru gospodina care îi va prepara.
CITEȘTE ȘI: Fursecuri cu fistic, un deliciu în orice sezon
Punem oul și untul rece tăiat bucăți în bolul unui mixer și le amestecăm pentru 3 minute la viteză medie.
Adăugăm sarea, coaja și sucul de lămâie și din nou amestecăm totul pentru 1 minut.
Urmează acum să adăugăm făina, praful de copt și zahărul și amestecăm până obținem o compoziție densă, omogenă.
Modelăm biluțe de mărimea unei nuci, le trecem prin zahăr pudră să fie acoperite peste tot și le așezăm în tavă la distanță de 2 cm una de alta.
CITEȘTE ȘI: Fursecuri cu ciocolată: Deliciul care îți înseninează ziua/ REȚETĂ
Le băgăm în cuptorul preîncălzit la 180° pentru 20 de minute.
Pot fi servite lângă o cană de lapte cald sau lângă o ceașcă de cafea.
Gustul delicios vă va cuceri în orice combinație!