Fasolea este o sursă excelentă de nutrienţi, iar hummusul nu poate fi decât una dintre variantele delicioase în care poţi prepara boabele de fasole. Mai adaugă şi câteva condimente şi gustarea-i gata!
Ingrediente
- 1 conservă fasole albă
- 100 g brânză feta
- 2 căţei ustutoi
- 4 linguri ulei de măsline
- sare, după gust
- piper
- seminţe de in, pentru decor
- paprika pudră, pentru decor
CITEȘTE ȘI: Humus, alimentul care reduce riscul formării cheagurilor de sânge și combate cancerul/ REȚETĂ
Mod de preparare
Scurgi fasolea, o pui în blender. Adaugi feta fărâmiţată, uleiul de măsline, căţeii de usturoi, sare (dacă mai e nevoie) şi piper. Mixezi până obţii o pastă fină. O decorezi cu seminţe de in şi paprika, după gust, recomandă clickpentrufemei.ro.
CITEȘTE ȘI: Trucul specialiștilor: Cum fierbem corect fasolea pentru ca organismul să absoarbă vitaminele și mineralele
O serveşti cu legume proaspete, după preferinţă: morcovi, castraveţi etc. O poţi servi cu pâine prăjită.
Comentarii: