Carolyn Hartz, în vârstă de 70 de ani, a lăsat deoparte zahărul de aproape 30 de ani. Cei care o văd nu reuşesc să îi ghicească vârsta. Femeia a spus că la început i-a fost extrem de greu să nu mai consume zahăr, mai ales că era dependentă de acest aliment.
La fiecare masă însă, Carolyn consumă proteine, în special la micul dejun, fapt ce face să îi treacă pofta de dulce.
Ea a devenit conştientă că odată cu vârsta, oamenii trebuie să fie extrem de atenţi la ce consumă. „Cred că este foarte important să fii conștient de tipul de mâncare pe care îl consumi şi de cantitatea de hrană.”, a precizat Carolyn metro.co.uk
Apa minerală, marele duşman al corpului tău: De ce te îngraşi când o consumi
Ce ceaiuri să bei în funcție de GRUPA DE SÂNGE
Cum scapi de kilogramele în plus cu banalul LEUȘTEAN
În loc de zahăr, ea folosește un îndulcitor numit Xylitol – un înlocuitor natural de zahăr, care se găsește în fructe de p[dure și unele legume.
Cercetătorii atrag atenţia că zahărul ne îmbătrâneşte, creşte producţia de sebum ducând la acne, mai ales în situaţia în care există déjà tendinţa de îngrăşare a tenului.
Multe femei dau vina pe bărbați atunci când NU au orgasm. Au dreptate sau nu?
Ce ”spun” picioarele tale DESPRE TINE
Ştii cum se îngrijesc CORECT orhideele? Cele mai bune trucuri pentru a avea grijă de ele!
Cu toate acestea, ca şi în alte situaţii, cheia unei alimentaţii sănătoase este consumul moderat de zahăr şi nu excluderea în totalitate a acestui aliment din dietă.
Comentarii: