Asociația Americană de Psihiatrie (APA) a confirmat în mod oficial că obiceiul de a crea autoportrete prin fotografiere, cel mai des pentru a fi postate pe rețele de socializare, este o tulburare mintală.
Afecțiunea se numește „selfitis” și este definită ca dorința obsesiv-compulsivă de a face fotografii cu sine însuși și de a încărca fotografiile în rețele de socializare drept modalitate de a compensa lipsa de stimă de sine.
ALB TOTAL/ 4 Outfit-uri inspirate din stradă
JACHETA de BLUGI. Iată CARE sunt combinațiile preferate de celebrități!
Cum să-ți îngrijești părul în timpul SARCINII
Conform deciziei Asociației Americane de Psihiatrie, există trei niveluri de tulburări:
1. Selfitis marginal: atunci când te fotografiezi pe tine însuți cel puțin de trei ori pe zi, dar nu postează fotografiile pe rețelele de socializare;
2. Selfitis acut: când te fotografiezi cel puțin de trei ori pe zi și posteți fiecare fotografie pe rețelele de socializare;
3. Selfitis cronic: când ai o dorință incontrolabilă de a te fotografia și a posta pe rețele de socializare mai mult de șase selfie-uri pe zi.
Ce se întâmplă cu o femeie care nu face sex mult timp
60% dintre bărbați își doresc în secret ca femeile să înceteze să facă ASTA în pat
Alimente care ARD rapid grăsimile. Introdu-le în meniul tău zilnic!
Beneficiile ascunse ale pâinii. De ce este bine să o consumi cu moderaţie, dar FRECVENT
Pe lângă aceasta, recent, oamenii de știință au stabilit că publicarea pe rețele a fotografiilor din sala de sport sau de la jogging-ul de dimineață reprezintă o boală mintală gravă numită tulburare narcisistă a personalității.
Comentarii: