Nu e nimic mai delicios într-o frază care conține cuvintele cașcaval și cartofi. Cartofii acordeon reprezintă noul trend în materie de gătit și sunt delicioși. În plus de asta, reprezintă o alternativă sănătoasă a clasicilor cartofi prăjiți cu brânză. Uite cum îi prepari.
CITEȘTE ȘI: Revoluţionează banalii cartofi copţi: Trei toppinguri care îi transformă într-un deliciu
Ingrediente:
4 cartofi mari
4 linguri de unt
piper
jumătate de ceașcă de cașcaval ras
jumătate de ceașcă de șuncă
CITEȘTE ȘI: Te-ai săturat de banalul piure de cartofi? Rețeta aceasta va revoluționa felul în care gătești garnitura
Mod de preparare:
Încălzește cuptorul înainte să pui cartofii în tavă. Curăță cartofii, spală-i bine și taie-i rondele, dar nu introduce cuțitul până la capăt, ci doar trebuie să îi crestezi, recomandă doctorulzilei.ro. Unge cartofii cu unt, adaugă piper, iar cașcavalul ras și șunca pune-le în spațiile create. Pune-le la cuptor până se rumenesc și savurează.
Comentarii: