Cu ajutorul electrocasnicelor apărute de-a lungul timpului, gătitul devine din ce în ce mai simplu.
Așa am dat și peste această maioneză care mereu îmi dădea bătăi de cap.
Ba făceam cantitate prea puțină, ba se tăia, astfe încât a devenit o povară orice salată care avea în compoziție maioneză.
CITEȘTE ȘI: Detaliul care face diferența: Cum pregătești cea mai bună salată de conopidă cu maioneză
Pentru a prepara această maioneză extra-rapidă aveți nevoie de un blender vertical.
Ingrediente:
Modul de preparare:
Punem toate ingredientele în vasul înalt al unui blender vertical și mixăm fără a mișca blenderul în primele 30 de secunde.
După ce vedem că maioneza a început să devină groasă, ridicăm blenderul cu mișcări ușoare de jos în sus până se încorporează tot uleiul.
CITEȘTE ȘI: Mihaela Bilic dezvăluie: Greșeala pe care o facem atunci când gătim vinete
Maioneza e gata! O puteți folosi la orice salată: vinete, conopidă, boeuf, ciuperci, pește.
Când veți vedea cât de repede se face, veți găti cu plăcere!