Pentru zilele în care timpul devine o problemă iar ideile pentru prânz sunt limitate, puteţi încerca reţeta de baghetă umplută cu usturoi, caşcaval ras şi verdeaţă.
Ingrediente:
· 1 baghetă
· 3 fire de usturoi verde
· 200 g caşcaval ras
· 1/2 pachet de unt
· pătrunjel
· sare
CITEȘTE ȘI: Cea mai sănătoasă înghețată: O prepari acasă în câteva minute/ REȚETĂ
Mod de preparare:
Toacă usturoiul. Amestecă-l cu untul (pe care-l ţii în prealabil la temperatura camerei să se înmoaie) şi cu jumătate din caşcavalul ras. Adaugă puţină sare şi jumătate din pătrunjelul tocat.
Crestează pâinea astfel încât să formezi un model, fără să ajungi însă la baza acesteia.
Umple crestăturile cu amestecul de unt, caşcaval şi usturoi. Presară restul de caşcaval şi dă la cuptor să se rumenească. Se serveşte caldă, ornată cu pătrunjel, recomanda restaurantedelux.ro.
CITEȘTE ȘI: Ce NU știai despre spaghetele bolognese: Majoritatea rețelelor sunt FALSE! Care este rețeta originală
Comentarii: