Nadia Comăneci, zeiță și-n bucătărie. De Paște, și-a dat pe spate fiul și soțul cu bucate moldovenești, dar cu asta i-a cucerit total.
Legenda gimnasticii mondiale, Nadia Comăneci, a intrat în bucătărie înainte de Paştele catolic, sărbătorit de soțul ei, fostul gimnast Bart Conner. Gătitul este una dintre marile ei pasiuni, așa că a fost încântată să pregătească bucatele pentru masa de sărbători.
CITEȘTE ȘI: Alimentele despre care NU ȘTIAI că au GLUTEN
Nadia, la cratiță
Şi, pentru că deja am serbat Paştele catolicilor, băieţii mi-au cerut un preparat care le place foarte mult. Şi anume salata de vinete. Motiv pentru care am trecut la treabă”, a povestit Nadia Comăneci pentru Orange Sport.
CITEȘTE ȘI: Ce NU știai despre ciupercile champignon din supermarketuri
Nota 10 pentru salata de vinete
Prima gimnastă din istorie notată cu 10 a recunoscut că și-a obișnuit băieții să fie răsfățați din când în când cu celebrele bucate moldovenești. ”Îmi place să gătesc, în special preparate din zona Moldovei. Am învăţat de la mama şi pot spune că mă simt chiar foarte bine în bucătărie. Salata de vinete pe care am făcut- o pentru masa de Paşte s-a mâncat în câteva minute”, a mai povestit Zeița de la Montreal.
Comentarii: