Nu știți ce să faceți când rămâneți fără pâine proaspătă acasă?
Vă spun eu!
Chifle pentru kebab sau doar simplu… chifle pentru mâncat.
CITEȘTE ȘI: Cele mai bune chifle pentru burger făcute acasă
Avem nevoie doar de câteva ingrediente:
Toate acestea le frământăm până obținem un aluat moale, pe care îl lăsăm apoi la dospit pentru jumătate de oră.
După ce aluatul a dospit jumătate de oră, modelăm 6 bile pe care le mai lăsăm 15 minute l dospit.
Pe o planșetă de lucru presărăm făină și întindem chiflele 1 cm grosime.
CITEȘTE ȘI: Surprinde-ţi invitaţii cu o reţetă simplă: Chifle calde cu rozmarin
Le punem pe rând în tigaie și le lăsăm un minut pe fiecare parte la foc mediu.
Sunt perfecte de mâncat goale sau cu umplutura pentru kebab.