Industria hainelor contrafacute îi îmbogățește pe micii comercianți, care au prins slăbiciunea românilor: aceea de a se îmbrăca cu absolut tot ce are imprimat emblema unui brand de lux. Astfel, în România poți regăsi marfă de export din țări precum Turcia sau Asia, care poartă etichetele producătorilor renumiți, dar care nu sunt autentice.
CITEȘTE ȘI: Cum afli dacă CAȘCAVALUL este contrafăcut. Ce TEST simplu poți face
Același lucru se întâmplă și cu încălțămintea, replicată fidel după modelele marilor branduri. În aceste condiții este destul de dificil să găsești un magazin online de încălțăminte de unde să poți să achiziționezi pantofi sport de calitate. Deși prețul unei perechi de adidași originali este mai mare, în cazul pantofilor contrafăcuți îți poți risipi nu doar banii, dar și sănătatea!
Pantofii sport “fake”, cauza durerilor de spate și a micozelor
Nu e de mirare că românii se plâng de dureri de spate. Pe lângă cauza principală a acestora, anume statul la birou ore în șir și un stil de viață sedentar, acestea sunt provocate și de încălțămintea de slabă calitate.
CITEȘTE ȘI: Alimentele care pot controla ACIDITATEA GASTRICĂ. CE și CUM să mănânci
Pantofii sport “fake” îi tentează pe clienți datorită prețurilor comparativ scăzute față de produsele autentice, însă ce nu știu aceștia e că prețul pe care îl plătesc contra unor adidași de 100 de lei este mult mai mare; conform specialiștilor, încălțămintea incomodă, confecționată și depozitată în condiții deloc optime poate provoca micoze precum și probleme ale coloanei vertebrale sau ale membrelor inferioare.
CITEȘTE ȘI: Cum identifici MIEREA CONTRAFĂCUTĂ
Mai mult decât atât, o pereche de pantofi contrafăcuți pot deforma articulațiile, provocând apariția platfusului. Durerile de picioare și cele de spate, alături de bacteriile care se formează în acest tip de încălțăminte de calitate îndoielnică ar trebui sa fie motive întemeiate pentru ca romanii să renunțe la a achiziționa marfă fake.
Comentarii: