Pollo alla parmigiana: Combinația perfectă a gustului de pui crocant cu mozzarella/ REŢETĂ

O retetă cu origini italieneşti, pollo alla parmegiana combină perfect gustul de pui crocant şi mozzarella delicioasă. Se prepară rapid şi este perfect pentru a fi servit la prânz, alături garnitura preferată.

CITEȘTE ȘI: Jamie Oliver reinventează puiul la cuptor: Cea mai bună reţetă a celebrului bucătar

Ingrediente Pollo alla parmigiana

CITEȘTE ȘI: Te ‘lingi pe degete’: Reţeta delicioasă de tocăniţă de pui cu usturoi

Mod de preparare Pollo alla parmigiana

Preîncălzeşte cuptorul la temperatură mare. Taie pieptul de pui ca pentru şniţele. Bate-l uşor, asezonează cu sare şi piper, scrie retete.unica.ro. Combină pesmetul, parmezanul, praful de usturoi, oregano şi busuioc praf într-un bol. Într-un alt vas pune făină, în altul oul bătut cu lapte. Trece fiecare bucată de pui , pe rând, prin făină, prin ou şi, la final, prin amestecul de parmezan şi pesmet.

Bugetul.ro

Blacknews.ro

StiripeSurse.ro